Millist kivi valida?


Erinevatel kivitüüpidel on erinevad omadused. Kivi on ilus, praktiline, vastupidav ja looduslik. Meie eesmärk on pakkuda lahendusi Sinu ideedele, olgu need pöörased erisoovid või tavalahendused. Anname alati nõu, millist kivi ja kuhu valida. Loome kivist lahendusi nii sise- kui ka välistingimustesse, nagu näiteks: köögitasapinnad, vannitoad ja valamud, väliköögid, kaminad, trepid ja aknalauad, erilahendused.

Järgnevalt anname lühidalt nõu, kuidas endale kivist töötasapinda valida:

  • Graniiti väärtustatakse selle loodusliku mustri, struktuuri ja värvi poolest. See sobib ideaalselt nii sise- kui välitingimustesse.
  • Marmor on looduslik, unikaalne, väga puhas ja ajatu. Marmor on poorne ja vedelikke imav materjal. Veendu, kas sinu lemmik marmor sobib soovitud kohta.
  • Kvartskivi puhul on tegemist tehismaterjaliga, mis on tugev mittepoorne materjal. See on väga praktiline ja lihtsasti hooldatav.
  • Erinevatele kividele on saadaval palju erinevaid värve, ka selliseid, mida looduses ei leidu.
  • Kivi on ilus, praktiline, vastupidav ja looduslik. Teatud kivid sobivad paremini sisetingimustesse kui välitingimustesse ja vastupidi.

Eelnev loetelu ei anna kindlasti tervikpilti ning seetõttu soovitame alati kohtumist kliendi juures, et kohapeal anda parimaid soovitusi ja leida sobivaim materjal teostuseks.